Η τεχνική αυτή φανερώνει τα ανατομικά μυστικά των ποντικών και αποκαλύπτει εντυπωσιακές λεπτομέρειες για το πώς ανταποκρίνεται το σώμα ενός ζώου σε ένα τραύμα.

Εκτός και αν έχετε αποφύγει το μαγείρεμα, πιθανόν να έχετε κόψει ένα ή δύο κρεμμύδια και να έχετε βιώσει την καύση και τη δακρύρροια που έρχεται από τις αναθυμιάσεις.

Τι κάνει μια συνταγή νόστιμη; Δεν είναι μόνο τα καλά υλικά αλλά και ο μοναδικός συνδυασμός των υλικών. Η αναζήτηση της καινούργιας συνταγής που να προσφέρει μια νέα, ανεπανάληπτη απόλαυση στον ουρανίσκο είναι συνεχής.

Φρούτο και λαχανικό μπορεί να σημαίνουν κάτι τελείως διαφορετικό για ένα σεφ και για ένα κηπουρό. Στη γκρίζα ζώνη βρίσκεται η ντομάτα.